shabri bicicleta 

Fietsen met een verhaal

ShaBri Bicicleta is ontstaan in 2017. Door de vele ontwikkelingen op fietsengebied wilde wij een eigen merk op de markt brengen waar wij volledig achter staan. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een goede prijs- kwaliteit verhouding vinden wij erg belangrijk.
Wij gaan dan ook alleen voor het allerbeste op alle fronten. Vandaar dat er gekozen is voor een Nederlands fabricaat, aangezien deze sterk, betrouwbaar en solide is. Mede hierdoor kunnen wij dan ook onze fietsen snel aanbieden voor een eerlijke prijs met een hoogwaardige kwaliteit. Ook na aankoop staan wij garant voor de service die u van ons mag verwachten.
Onze vakkennis in combinatie met een verhaal achter elk model maakt dit merk meer dan alleen een fiets.
Het merk is exclusief verkrijgbaar bij MultiBikes.

Your ride start here.

waarom ShaBri Bicicleta?

Sterk & Betrouwbaar

Nederlands fabrikaat, sterk, betrouwbaar en solide!

eerlijke prijzen

Eerlijke prijs kwaliteit verhouding zonder tussen schakels!

Persoonlijke aandacht

Zowel tijdens als na aankoop staan wij graag voor u klaar!

Shabri bicicleta 

Ons verhaal, onze droom, onze beleving!

Hoe is ons eigen fietsenmerk ontstaan. Brian heeft al jaren een goedlopende fietsenwinkel in Lepelstraat ‘ MultiBikes’ er speelde veel in fietsenland en hij liep al langer met de gedachten dat het anders moest.

Tijdens onze vakantie in Spanje onder het genot van een Paella met een goed glas Sangria was het idee geboren. Wij gingen ons eigen fietsenmerk lanceren. Met wie wilde wij hiervoor in zee dat was een makkelijke keuze, wij wilde alleen het beste van het beste dan kom je voor een fiets al snel in Nederland uit, al jarenlang hebben wij een goede band met een leverancier die oer-Hollandse fietsen maakt. Dan de volgende stap de naam, eigenlijk was deze ook snel bedacht. Brian en Shari werd dus ShaBri Bicicleta, wij hebben een gezamenlijke liefde voor het land Spanje dus het moest niet zomaar een merk worden, fietsen kopen kan je overal maar dit is een fiets met een beleving. Het belangrijkste de kwaliteit, eerlijke adviezen, vakkennis die was dus voldoende in huis met Brian aan het roer. Daarnaast wilde wij onze belevingen delen en daar kwam ik om de hoek kijken voor de marketing kant, de modellen moesten allemaal namen krijgen van plaatsen die voor ons belangrijk zijn in Spanje. En zo zijn wij gestart met 3 modellen: Marbella (onze eerste mooie vakantie samen). Balearen (vakantie) , Palma (het huwelijksaanzoek).


Ons merk ShaBri Bicicleta  is goed aangeslagen, dat heeft ons uiteraard erg trots gemaakt. Tijd om uit te breiden. Wij zijn inmiddels van 3 naar 7 modellen gegaan, toegevoegd zijn: Juzcar, Mijas en Malaga (alle drie afgeleid van onze roadtrip in Malaga), Barcelona (huwelijksreis), Mamacita dit is geen plaats in Spanje maar de vraag naar een mamafiets was erg groot dus wij hebben die toegevoegd aan de collectie.

In dit jaar hebben wij tevens kleuren toegevoegd zoals onder andere Night Blue, Flamingo Rosa, Glamour Silver, Pimiento Rojo.

 

Tijd voor updaten en bijwerken, Zo is de website van MultiBikes geheel vernieuwd en krijgt de website van ShaBri de nodige updates. Bij de modelnamen geven wij tips over leuke en bijzondere plekjes in Spanje. Tevens zal er binnenkort weer gestart worden met de blogs, hier nemen wij jullie mee in alles over ShaBri.

 

Shabri Bicicleta

onze Shabri fietsen

In onze Blog

Laatste Nieuws

CategorieënNieuws

Leuke tijden en momenten

Lieve allemaal, Hier ben ik weer met een update, er is een hoop gebeurd en allemaal leuke, mooie dingen. Ik ben trouwens Shari, ik schrijf onze blogs en zoals eerder aangegeven schrijf ik deze volledig uit mijn hart..Wie weet komt er ooit vloggen bij, maar dat is pas in de toekomst. Begin dit jaar zijn […]

CategorieënNieuws

Nieuw in ons assortiment KTM!

Vol trots hebben wij het Oostenrijkse merk KTM aan ons assortiment mogen toevoegen! De eerste modellen staan al te pronken in onze showroom. KTM bike industries maakt een zeer compleet assortiment hoogwaardige fietsen en accessoires voor ieder segment. 

CategorieënNieuws

Ons verhaal, onze droom, onze beleving!

Wie is ShaBri Bicicleta en waarom zou je voor dit nieuwe merk kiezen?Allereerst het verhaal achter dit merk. Wij (Shari & Brian) hebben elkaar ontmoet enige jaren geleden en er was een gezamenlijke liefde, namelijk voor het land Spanje. Hier wilde wij dan ook wat mee gaan doen. Wat dat was….daar kwamen wij achter tijdens […]

betaalbare elektrische fiets

  Betaalbare elektrische fiets Bent u op zoek naar een betaalbare elektrische fiets, kom vrijblijvend langs wij hebben altijd enkel modellen op voorraard staan van diverse merken. Onze TOP 3 van betaalbare elektrische fiets Shabri Marbella LCD Shabri Mijas Advanced E-bike E-mail ons vrijblijvend voor een afpsraak en proefrit op info@multi-bikes.nl     

CategorieënNieuws

E-Bike verhuur Jachthaven de waterkant

Deze zomer zijn onze Shabri E-Bikes ook weer te huur bij Jachthaven de waterkant in Dinteloord.  Ideaal voor de watersporter die vanuit de jachthaven even een boodschap wil doen of heerlijk van de mooie omgeving genieten. Vanuit de jachthaven kunt u mooie tochten maken door de bossen , langs het water of diverse forten bezoeken […]

Sterk en betrouwbaar

Shabri fietsen zijn voorzien van A-Merk onderdelen!

Duurzaam

Shabri fietsen worden duurzaam in Nederland geproduceerd!

Persoonlijke aandacht

Wij geven u de aandacht die u verdient, ook na aankoop staan wij voor u klaar!