Leuke tijden en momenten

Lieve allemaal,

Hier ben ik weer met een update, er is een hoop gebeurd en allemaal leuke, mooie dingen. Ik ben trouwens Shari, ik schrijf onze blogs en zoals eerder aangegeven schrijf ik deze volledig uit mijn hart..Wie weet komt er ooit vloggen bij, maar dat is pas in de toekomst.

Begin dit jaar zijn wij naar naar de fabriek geweest om nieuwe kleuren en eventuele modellen te bespreken, die zijn nu dus allemaal live in onze mooie winkel te bewonderen. Om te beginnen onze Mamacita (ook wel mamafiets) in de kleur Flamingo Rosa. Ons bekende model Palma maar dan als e-bike, dat is het model met dat leuke rekje voorop, in het Night Blue. Dan hebben we 2 nieuwe kleuren voor onze e-bike Marbella, te weten Glamour Silver en Pimiento Rojo. En last but not least onze Mamacita in een e-bike uitvoering in de kleur Glamour Silver…durf wel te zeggen dat deze vernieuwingen onze collectie compleet maken.

Ook zijn wij dus druk bezig geweest met onze website, er waren plannen om deze te lanceren met de kerst maar dat was niet haalbaar, ons motto ‘we doen het goed of we doen het niet’ kwam ook hier weer voorbij, dus uiteindelijk in Maart 2019 ging de vlag uit in huize Koeman, we waren live. Wat een leuke reacties hebben wij hierop gehad, wij zijn er dan ook erg trots op. Aangezien dat alles draait bij ShaBri om onze beleving, ons verhaal hebben wij bij de modellen stukjes geschreven waar wij wat leuke plekjes met jullie delen in Spanje, die voor onze speciaal zijn en wie weet voor jullie binnenkort ook wel. Een deel van ons hart hebben wij allebei verloren aan Spanje.

Tegenwoordig help ik Brian af en toe op zaterdag in de winkel, in de werkplaats zal ik niet te vinden zijn dan komt het niet goed met je fiets maar in de winkel kan ik mijn draai wel vinden. Op mijn eerste dag al gelijk een Palma-E Night Blue verkocht, oké ik heb het begin gedaan en Brian heeft het afgemaakt. Je hoort weleens dat stellen niet kunnen samenwerken nou wij gelukkig wel.

Mensen vragen weleens wat is er nou zo bijzonder aan een ShaBri Bicicleta, nou daar kan ik kort en bondig over zijn..De beleving, een fiets kan je overal kopen maar een beleving maakt fietsen zoveel leuker. Ik ben echt van het verhaal erachter wat slaat op onze beleving, onze liefde, het romantische gedeelte.. En Brian die gaat echt over de technische aspecten van de fietsen, een mooi team lijkt mij.
We hebben zoveel plannen nog voor ShaBri, de fietsen blijven uiteraard altijd bovenaan staan maar daarnaast wil ik ook de lifestyle kant op, we hebben al onze wijnkistjes en tapas plankjes oftewel Tapas Y Vino. Maar hier komt nog veel meer bij, denk hierbij aan…….. oh nee dat hou ik nog even geheim. Als het zover is zijn jullie de eerste die het horen, klein tipje van de sluier je kan het gebruiken als je op je ShaBri fietst.

Wij zitten niet stil en kijken ook naar leuke partijen waar wij leuke acties mee kunnen doen, afgelopen weekend hebben wij een draaidag gehad in onze winkel Multi-Bikes hier was De Kleine Huismuis (DKHM) aanwezig zij hebben een online shop met de allerleukste producten voor kinderen. Wat de actie is dat kan ik helaas nog niet verklappen wij maken het snel bekend op de social media kanalen… Ik lijk nu wel iemand van tv die mogen ook nooit wat zeggen.

Wat voor social media heeft ShaBri eigenlijk nou dat is Instagram, Facebook en Twitter. Je kan er niet meer zonder in deze tijd, al vinden wij het nog veel leuker als jullie gewoon langskomen in de winkel, er gaat toch niets boven persoonlijk contact met een bakje koffie of een Cava erbij…

Wil toch nog even met jullie delen dat ik nooit had gedacht een paar jaar geleden dat mijn leven nu zo leuk zou zijn, met gewoon mijn naam op een fiets, oké mijn halve naam dan 🙂 en dit alles samen te doen met mijn grote liefde sinds een half jaar mijn man en het mooiste van alles ons verhaal is nog lang niet ten einde dus er komt nog veel meer aan. Kan dus alleen maar zeggen stay tuned ShaBri is taking over the world, oke laten we iets kleiner beginnen Nederland in ieder geval!

Saludos ShaBri

PS. er komt een moment dat ik deze blog gewoon ‘even’ als extraatje ook in het Spaans schrijf, de plannen zijn er weer om te gaan beginnen met een cursus. Mijn beste vriendinnetje hoor ik al roepen ALWEER…….