Multi – Bikes

Al 25 jaar een begrip!

MultiBikes is sinds 1997 actief en is ontstaan uit een grote passie voor fietsen.
Sinds 2010 zijn wij gevestigd in het dorp Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom ), waar we een moderne showroom met professionele werkplaats hebben weten te realiseren. Naast Lepelstraat zijn wij door onze service en kennis inmiddels ook de fietsenmaker voor Steenbergen, Welberg, Halsteren en Bergen op Zoom.

Your ride start here.

Waarom Multi Bikes?

Persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, zodat wij u altijd een eerlijk en gedegen advies kunnen geven!

eigen werkplaats

Naast verkoop kunt u ook terecht voor onderhoud & reparaties en heeft u altijd direct contact met onze monteur(s) welke u persoonlijk te woord staan!

Gratis Parkeren

Of u nu uw bestelling komt afhalen , uw reparatie fiets komt afgeven of rustig wilt orienteren voor een nieuwe fiets. Bij ons kunt u gratis parkeren!

Onze geschiedenis

Al ruim 25 jaar een begrip

Vanuit een grote passie voor fietsen is eigenaar Brian Koeman naast zijn baan als tweewieler monteur in 1997 begonnen in de schuur van zijn ouders in Hoogerheide met het opknappen en verkopen van gebruikte fietsen voor zowel particulier als bedrijf. Misschien herinnert u de slogan ” Een gebruikte fiets voor bijna niets! ” nog wel, welke destijds ook regelmatig op locale radio te horen was.

In 2001 was het tijd voor uitbreiding en werd er een werkplaats / showroom gebouwd in Hoogerheide achter de toenmalige woning van Brian zodat er naast gebruikte ook nieuwe fietsen gepresenteerd konden worden tevens werdt de werkplaats vele malen efficienter. De openingstijden waren nog steeds enkel in de avond uren naast zijn werk als race / mtb specialist en later als installie / cv monteur stond Brian graag altijd voor iedereen klaar.

In 2010 werdt het tijd om stappen te maken en werdt er besloten om de huidige locatie (een leegstaande buurtsuper) om te toveren tot een moderne tweewieler winkel met werkplaats en besloot Brian zijn toenmalige baan als installatie / cv monteur in te ruilen en zich full-time te gaan richten op de tweewielers.

 

2022 stond in het teken van 3x jubileum. Zo vierde Multi-Bikes haar 25 jarig bestaan, het 12,5 jarig bestaan van de winkel in Lepelstraat en bestond Shabri Bicicleta alweer 5 jaar!

 

hulp nodig?

Maak gebruik van onze services

Klantenservice

Via uw account pagina krijgt u toegang tot zaken als uw bestellingen en retouren.

Product Support

Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord.

Aanbiedingen

Fiets verhuur

Beleef onze prachtige omgeving.
Ook elektrisch is een optie

Haal- en breng service

Is je fiets toe aan reparatie of een onderhoudsbeurt maar geen tijd?

Eigen werkplaats

Wij repareren snel en zorgvuldig.
Plan hier uw reparatie