Ons verhaal, onze droom, onze beleving!

Wie is ShaBri Bicicleta en waarom zou je voor dit nieuwe merk kiezen?
Allereerst het verhaal achter dit merk. Wij (Shari & Brian) hebben elkaar ontmoet enige jaren geleden en er was een gezamenlijke liefde, namelijk voor het land Spanje. Hier wilde wij dan ook wat mee gaan doen. Wat dat was….daar kwamen wij achter tijdens onze eerste vakantie samen in Marbella onder het genot van een goed glas Sangria en overheerlijke Paella.
Hoe zou het zijn om een eigen fietsenmerk te beginnen? Waarom kwamen wij hierop…Brian heeft al geruime tijd een goedlopende fietsenwinkel Multi-Bikes deze is gevestigd in Lepelstraat, een dorpje wat niet gelijk de bellen laat rinkelen maar dit valt onder de gemeente Bergen op Zoom.

Brian heeft gemerkt dat van veel fietsenmerken de prijzen als maar omhoog gaan en de kwaliteit er niet altijd op vooruit gaat. Dit komt mede doordat de meeste merken steeds vaker in het buitenland (laten) produceren waardoor de kwaliteit niet altijd gewaarborgd wordt. Ook levertijden zijn steeds vaker een probleem. Dit moest allemaal anders.
Waarom zouden wij de stap niet wagen de kennis was in huis, exclusief verkooppunt was er ook, een betrouwbare fabrikant die dezelfde denkwijze als ons heeft hadden wij ook al in ons hoofd. Nu alleen de naam nog….
Wij waren aan het genieten van onze eerste vakantie in het heerlijke Marbella en zo kwam de naam eigenlijk vanzelf. Een samensmelting van onze namen Brian & Shari werd ShaBri Bicicleta.
De modelnamen zijn gebaseerd op mooie ervaringen van ons die uiteraard te maken hebben met Spanje. Enkele belevingen:

Marbella E-bike: Onze eerste vakantie samen
Balearen: Onze gezamenlijke 40ste verjaardag op Ibiza
Palma: Het huwelijksaanzoek

Ons doel is niet alleen een fiets te verkopen, maar wij willen iedereen meenemen in ons verhaal, onze droom, onze beleving!
Wat kan er verwacht worden van dit nieuwe merk. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een goede prijs kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Dit is voor ons dan ook de grootste drijfveer. Al onze fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit, ShaBri Bicicleta gaat dan ook alleen voor het beste op alle fronten. Vandaar dat er gekozen is voor een Nederlands fabrikaat, aangezien deze sterk, betrouwbaar en solide is. Mede hierdoor kunnen wij onze fietsen dan ook vlot aanbieden voor een eerlijke prijs met hoogwaardige kwaliteit.

Saludos Brian & Shari.