Fietsverzekering

Sluit uw fiets verzekering af via Multi Bikes
Wij zijn geregistreerd partner van ANWB-verzekeringen 

Multi-Bikes werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De Pluspunten van de ANWB verzekering:

 • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar.
 • Stel zelf uw fietsverzekering samen
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Keuze uit betalen per jaar of per maand ( Vanaf € 4,40 )

Twee verzekerings vormen

U kunt kiezen uit twee basis dekkingen:

 • Diefstal: U bent volledig verzekerd tegen diefstal, wordt uw fiets in de eerste 3 jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets van het zelfde merk en type. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot met 2 sterren!
 • Diefstal & Beschadiging: Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat uw fiets in de eerste 3 jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met verhaalsrechtsbijstand en ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te vezekeren.

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking beschadiging.

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

 

 

ANWB ATB- en Racefietsverzekering

 

In uw vrije tijd gaat u graag op uw racefiets kilometers maken of op de ATB de bossen in. Na een dag hard werken uw hoofd leegmaken in de buitenlucht. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Multi-Bikes werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede verzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie.

De pluspunten van de ANWB ATB- en Racefietsverzekering

 • Verzekering zelf samen te stellen

 • Ook tijdens toertochten verzekerd

 • Pechhulp eenvoudig mee te verzekeren


U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

 • Diefstal
  Uw fiets gestolen, u moet er niet aan denken. Met onze ATB & Racefietsverzekering komt alles weer goed. U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u direct een nieuwe. Van hetzelfde merk en hetzelfde type.
  Let op: Laat uw racefiets of ATB nooit uit het zicht of onbeheerd achter.

 • BeschadigingPlus
  Als uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of een aanrijding dan wordt dat door ons vergoed. Raakt u fiets binnen de eerste drie jaar total loss door een aanrijding of vandalisme? Dan levert uw tweewielerspecialist u een nieuwe fiets.
  Ook is Verhaalsrechtsbijstand en een ongevallendekking ook meeverzekerd.

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

 

 

Sluit uw fiets verzekering af via Multi-Bikes