Fietsverzekering

Sluit uw fiets verzekering af via Multi Bikes
Wij zijn geregistreerd partner van ANWB-verzekeringen 
 

ANWB ATB- en Racefietsverzekering

In uw vrije tijd gaat u graag op uw racefiets kilometers maken of op de ATB de bossen in. Na een dag hard werken uw hoofd leegmaken in de buitenlucht. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Multi-Bikes werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede verzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie.

De pluspunten van de ANWB ATB- en Racefietsverzekering

 • Verzekering zelf samen te stellen

 • Ook tijdens toertochten verzekerd

 • Pechhulp eenvoudig mee te verzekeren


Twee verzekeringsvormen
U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

 • Diefstal
  Uw fiets gestolen, u moet er niet aan denken. Met onze ATB & Racefietsverzekering komt alles weer goed. U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u direct een nieuwe. Van hetzelfde merk en hetzelfde type.
  Let op: Laat uw racefiets of ATB nooit uit het zicht of onbeheerd achter.

 • BeschadigingPlus
  Als uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of een aanrijding dan wordt dat door ons vergoed. Raakt u fiets binnen de eerste drie jaar total loss door een aanrijding of vandalisme? Dan levert uw tweewielerspecialist u een nieuwe fiets.
  Ook is Verhaalsrechtsbijstand en een ongevallendekking ook meeverzekerd.

ANWB
ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

 Sluit uw fiets verzekering af via Multi Bikes