Bikefitting

Statische Fitting

Statische Fitting

De ‘Static Measuring Jig’ is de basis van ons bedrijf. Met een input van slechts tien metingen vertaalt deze tool de lichaamsafmetingen van de fietser naar fietsafstellingen voor alle soorten disciplines en voorkeuren.
De afgelopen decennia hebben wij de statische meting zo kunnen verbeteren dat deze nu betrouwbare data oplevert om de juiste fiets te verkopen. Niet alleen biedt ons systeem u de getallen om een maatwerk frame te bouwen, maar ook vertaalt het deze getallen naar meer dan zestig merken en drieduizend frames zodat u de ideale framemaat voor uw specifieke klant kunt bepalen en berekenen.
Deze stap vormt de basis voor alle verdere afstellingen in ons programma. Het levert XY-gegevens die bepalend zijn voor de setup van de Position Simulator

XY - Position Tool

XY - Position Tool
Onze stand-alone XY Position Tool biedt nauwkeurige meting en afstelling van bestaande en nieuwe fietsen. Met behulp van een laser registreert u hiermee de X- en Y-verplaatsing van zadel en stuur. 

Twee eenvoudige hulpstukken zijn bijgeleverd om zowel voor het stuur als voor het zadel de nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de meting te garanderen. De waarden komen exact overeen met de resultaten van onze statische meting en dynamische tools.Compatibel met alle meetmodules

Shoe Cleat Adjuster

Shoe Cleat Adjuster

De Shoe Cleat Adjuster is ontworpen om snel en efficiënt de optimale afstelling te bepalen van de schoenplaten inclusief de rotatie. 

Deze tool is compatibel met alle tools van bikefitting.com

Koopt u bij ons in de winkel een nieuwe fiets dan krijgt u altijd een professionele bikefitting meting GRATIS !!!!